FORGOT YOUR DETAILS?

Kartonske gajbice

O PROIZVODU

Kartonske gajbice

Funkcija kartonskih gajbica je u mnogo slučajeva zapostavljena. Kartonska gajbica ne samo da mora da ispuni osnovnu svrhu zaštite u transportu, već da pruži i stabilnost pri daljem rukovanju proizvodom, kao i samo vizuelnu prezentaciju proizvoda u prodaji.

Kartonske gajbice u našoj ponudi su ekološki odgovorne, napravljene od najboljih materijala, sa visokim nivoom prilagodljivosti prema zahtevima tržišta i kupca. Osnovne karakteristike kutija:
• Visok kvalitet kartona
• Adekvatan broj slojeva
• Mogućnost hidro zaštite, voskirane sa unutrašnje strane
• Mogućnost štampanja kupčevog dizajna

U našoj ponudi su kutije za:
• Pakovanje voća u jedan ili više redova sa podloškama
• Pakovanje povrća u rinfuzi
• Zbirno pakovanje PET i PP posudica (pakovanje jagoda 50o gr., borovnice 250 gr., kajsija net pack 1000 gr.)

Tabela:

KARTONSKE GAJBICE

Visina
Dužžina i širina Kutije, karton 7 9 9,5 9,6 10,5 11 12,5 13 14 15,5 16 17,5 18 27
30×20 x
40×30 x x x
50×30 x x x x x x x x
60×40 x x x x x x x

Bushel - Teleskop kutija

O PROIZVODU

Bushel / Teleskop kutija


BUSHEL / TELESKOP KUTIJA služi za transport jabuka ili kruški na veoma duge destinacije, kopnenim ili pomorskim putem.
Bushel / teleskop kutija je iz dva dela: donji deo koji se pravi od izuzetno čvrstog i otpornog petoslojnog kartona ( krafta ) u koji se ređa voće ,a drugi deo je poklopac koji je izrađen od troslojnog kartona.
U bushel / teleskop kutiju se slažu tray pack podloške sa jabukama/kruškama u 3,4 ili 5 redova, u zavisnosti od veličine i težine ploda, a da se dobije ukupna neto težina 18kg.
Na vrhu svake upakovane kutije sa voćem poželjno je da se stavi jastuče JIFFY PAD, koji štiti plodove od pritiska gornjih redova tray pack gajbica.
Koristiti tabelu za pakovanje tray pack podloški u bushel / teleskop kutiju, radi dobijanja neto težine 18kg,što je standard za bushel / teleskop pakovanje.

M&M FRUITS d.o.o.

M&M FRUITS d.o.o. ima i mogućnosti lepljenja kutija na svojim mašinama sa isporukom zalepljenih kutija kao i servis lepljenja u kupčevom magacinu. Za manju nosivost i ekskluzivnija pakovanja nudimo samosklopive kutije za zbirno pakovanje PET i PP posudica.

TOP Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com